Bardo Leest – Films die nergens draaien – Yorick Goldewijk

13

Jun

Bardo Leest – Films die nergens draaien – Yorick Goldewijk

Bardo Leest
‘Bardo Leest’, de boekenclub van Bardo, neemt boeken als uitgangspunt voor onderlinge ontmoeting en verdieping. In gesprek zoeken we naar wat inspireert, schokt en vragen oproept. Samen bespreken we interessante, nieuwe perspectieven die verrijken. Een ieder die wil, kan aansluiten.

Films die nergens draaien -Yorick Goldewijk
Op dinsdag 13 juni 2023 bespreekt Bardo Leest ‘Films die nergens draaien’ van Yorick Goldewijk.

Inhoud en indruk
Spannend, geheimzinnig, geestig en ontroerend: dit boek heeft alles om je naar een compleet andere wereld te voeren en je daar in de ban te houden. Bekroond met de Gouden Griffel. Een ontroerend verhaal van Cato, een tienermeisje dat haar moeder verloor bij haar geboorte. Wanneer ze thuis een vreemd kaartje vindt van een verlaten bioscoop en Cato gaat er een kijkje nemen.Het bioscoopscherm blijkt ‘een deur’ te zijn om terug te gaan naar het verleden en ze wordt meegesleurd naar een plek diep in haar hart. Tot ze voor een keuze komt te staan die het leven van haar en haar vader voorgoed zal veranderen. 

Griffeljury: “De jury is unaniem onder de indruk van de originaliteit en de verbeeldingskracht. Het boek is uitzonderlijk door de ingenieuze wijze waarop fantasie, werkelijkheid en dieperliggende thema’s in een meeslepend avontuur zijn vervat. Een boek dat ontroert en van begin tot eind intrigeert.”                                                             

Voel je vrij om aan te schuiven!
Spreekt dit boek je aan en wil je dit met anderen bespreken? Je bent van harte welkom!

Datum: dinsdag 13 juni 2023
Tijd: inloop vanaf 19.30 uur, start vanaf 20.00 uur
Kosten: deelname is gratis
Aanmelden: mail naar leerhuis@hospicebardo.nl
Adres: Bardo, Burgemeester Jansoniushof 11, 2131 BM, Hoofddorp
Parkeren: het parkeerterrein bij Bardo is voorbehouden aan het bezoek van patiënten.    Parkeergarage de Vier Meren is op 4 minuten lopen van Bardo.

Wij steunen graag lokale ondernemers in Hoofddorp. Loop daarom langs bij Boekhandel Stevens of bestel het boek via hun website.

Zie ook

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: