Bardo leest-Tussenland

10

Nov

Bardo leest-Tussenland

‘Bardo Leest’, de boekenclub van Bardo, neemt boeken als uitgangspunt voor onderlinge ontmoeting en verdieping. In gesprek zoeken we naar wat inspireert, schokt en vragen oproept. Samen bespreken we interesse, nieuwe perspectieven die verrijken. Een ieder die wil, kan aansluiten.

Tussenland – Jannie Oskam
Op donderdag 10 november 2022 besproken Bardo Leest ‘Tussenland’

Inhoud en indruk
Wie niet meer genezen komt terecht in Tussenland: een overgangsgebied tussen leven en dood waarin je de weg niet kent en waarvan je de taal niet spreekt. Daarom is er behoefte aan wegwijzers. Met ontwapenende openhartigheid – en de aanbevolen zelfspot- Jannie Oskam wat haar overkwam toen bij haar in 2019 uitgezaaide borstkanker werd gebruikt. Het prikkelde haar interessant en ze ging op onderzoek uit. Haar ervaringen verweeft ze met de verhalen van zes ‘medereizigers’, zes zorgprofessionals en diverse experts. Zo ontstaat een rijkgeschakeerd beeld van het leven met de aangezegde dood en van de waarde van palliatieve zorg.

Voel je vrij om aan te schuiven!

Spreekt dit aan en wil je dit met anderen besproken? Je bent van harte welkom!

Datum: donderdag 10 november 2022
Tijd: inloop vanaf 19.45 uur, start vanaf 20.00
Kosten: deelname is gratis
Aanmelden: mail naar leerhuis@hospicebardo.nl
Adres: Bardo, Burgemeester Jansoniushof 11, 2131 BM, Hoofddorp
Parkeren: het uur bij Bardo is voorbehouden aan het bezoek van patiënten. Parkeergarage de Vier Meren ligt op 4 minuten lopen van Bardo.

Wij ondersteuning plaatselijke ondernemers in Hoofddorp. Loop daarom langs bij Boekhandel Stevens van bestel het boek via hun website .

De folder kan je uitprinten

Zie ook

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: