Organisatie

Samenwerking

Stichting Bardo is ontstaan uit een samenwerking tussen de Stichting Vrienden van Hospice Bardo en Stichting Amstelring. Gekwalificeerde medewerkers in dienst van Amstelring leveren kwalitatief hoogwaardige zorg in Bardo. De Stichting Vrienden zorgt voor de noodzakelijke aanvullende fondsenwerving. en wil bijdragen aan de borging van de duurzame toekomst van Stichting Bardo.

Het zorgteam bestaat uit een arts, een verpleegkundig specialist, een leidinggevende zorg en een team van palliatief verpleegkundigen en verzorgenden, twee casemanagers ondersteuning palliatieve zorg thuis en een geestelijk verzorger. De ondersteuning vindt plaats door een team van beroepskrachten bestaande uit een adviseur beleid en kwaliteit, twee coördinatoren vrijwilligers, twee facilitair medewerkers, een regiehouder facilitair, een adviseur pr en communicatie en twee medewerkers secretariële en financiële ondersteuning. Het dagelijks bestuur is in handen van directeur-bestuurder Simone Koops-Ouwerkerk. Bardo kan bestaan dankzij de inzet, betrokkenheid en het enthousiasme van 150 vrijwilligers!

Zorgteam

Het zorgteam bestaat uit een arts, een verpleegkundig specialist, een leidinggevende zorg en een team van palliatief verpleegkundigen en verzorgenden, twee casemanagers ondersteuning palliatieve zorg  thuis en een geestelijk verzorger. 

De ondersteuning vindt plaats door een team van beroepskrachten bestaande uit een adviseur beleid en kwaliteit, twee coördinatoren vrijwilligers, twee facilitair medewerkers, een regiehouder facilitair, een adviseur pr en communicatie en twee medewerkers secretariële en financiële ondersteuning. Het dagelijks bestuur is in handen van directeur-bestuurder Simone Koops-Ouwerkerk. Bardo kan bestaan dankzij de inzet, betrokkenheid en het enthousiasme van 150 vrijwilligers!

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: