Het huis beschikt over tien gastenkamers die zijn voorzien van een ruime badkamer met douche, een toilet en een keuken. Vijf van deze kamers bevinden zich op de begane grond. De andere vijf kamers bevinden zich op de eerste etage en zijn bereikbaar met de lift. Alle kamers hebben een tuintje of balkon. Persoonlijke eigendommen of spullen van thuis mogen meegenomen worden naar Bardo. In het hele huis is er gratis wifi. Ook is er een ruime huiskamer waar u met uw bezoek kunt praten, eten, tv kijken of een spelletje kunt spelen.
Een klein huisdier (vogel, vis) is welkom, mits het geen overlast veroorzaakt voor andere gasten of medewerkers. Als u een huisdier mee wilt nemen moet u dit vooraf overleggen. De verzorging van de huisdieren is een taak van de familie. Honden en katten mogen op visite komen.
Op de eerste etage kunt u gebruik maken van een groot dakterras met uitzicht op de Geniedijk. Het dakterras is toegankelijk voor bed en rolstoel. Er is ook een luxe badkamer met comfortabel ligbad. Hier kunt u met aroma- en lichttherapie even helemaal ontspannen.

Verse maaltijden

In de huiskamer bevindt zich een keuken waar dagelijks verse maaltijden worden bereid, u mag altijd verzoeken indienen voor het menu.  Eventuele allergieën kunt u aan ons doorgeven. Ook aan speciale verzoeken, bijvoorbeeld een harinkje van de markt, zullen wij waar mogelijk gehoor geven.
Voor naasten is mee-eten met het dagelijks menu mogelijk als u dit bijtijds (liefst 1 dag vantevoren) aan ons doorgeeft. We brengen hier een kleine vergoeding voor in rekening (lunch € 2,50 p.p. en diner € 5,00 p.p).

Bezoekregeling

Bezoek is altijd welkom, maar ’s avonds na 22.00 uur willen wij graag de rust in huis bewaren voor onze gasten. Waken is hierop een uitzondering. Als u bij uw naaste wilt logeren, kijken we in overleg met u naar de mogelijkheden en maken we daarover praktische afspraken.

Een moment van stilte

Op de eerste etage is een stilteruimte. Hier kunt u zich terugtrekken voor een moment van rust. Het is hier mogelijk om een kaarsje aan te steken, te bidden of te mediteren. De inrichting van de stilteruimte is eenvoudig en meditatief zodat iedereen, gelovig of niet, zich er thuis kan voelen.

Tuin en terras

Bardo beschikt naast een dakterras ook over een grote tuin met bloemen, een kruidentuin en een insectenhotel. Er zijn dus genoeg plekken om samen of alleen van de buitenlucht en de planten te genieten. U kunt gebruik maken van tafels en stoelen, maar er zijn ook plekken waar u in uw bed naartoe gereden kan worden. Zo kunt u ook vanuit bed genieten van het buiten-zijn!

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: