Binnen Bardo zijn twee vaste artsen werkzaam. Wij stellen hen graag aan u voor.
 
christiaan RhodiusChristiaan Rhodius (BIG-nr. 59062801501) is opgeleid tot specialist ouderengeneeskunde en heeft zich verder gespecialiseerd in palliatieve geneeskunde. Hij houdt een blog bij over zijn ervaringen. Daarnaast draagt hij bij aan de verdere ontwikkeling van palliatieve zorg door actief betrokken te zijn bij het programma O²PZ. Verder verzorgt hij regelmatig scholingen over palliatieve zorg (o.a. in eerdere samenwerking met SMAN, RINO en Ingeborg Douwes Centrum).
 
Anneke van Bemmel
Anneke van Bemmel-Uittenhout (BIG-nr. 09024381101) is al 32 jaar huisarts en heeft zich gespecialiseerd in de palliatieve geneeskunde. Ook is zij SCEN-arts; de SCEN-arts kijkt mee en toetst de aanvraag van een arts die euthanasie wil uitvoeren.
 
 
 
 
Omdat het (bijvoorbeeld door vakantie) niet altijd lukt met deze twee artsen de medische zorg te verlenen, werken onderstaande waarnemende artsen soms ook in Bardo.
Marchien van der Weide (BIG-nr. 79024820401)
Marie-José Gijsberts (BIG-nr. 99033659401)
Lisan Ravensbergen (BIG-nr. 29055293701)
 
Het overdragen van kennis over de palliatieve zorg vinden we belangrijk bij Bardo. Daarom werken we nauw samen met regionale opleidingsinstituten om dokters in opleiding tot huisarts of tot specialist ouderengeneeskunde periodiek de mogelijkheid te bieden om stage te lopen in Bardo.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: