Bardo ontmoet

Dagelijks komen de teamleden van Bardo in aanraking met hoe mensen omgaan met leven en dood en hoe verschillend dat voor iedereen kan zijn. Deze kennis willen wij ook graag delen met mensen buiten Bardo die niet werkzaam zijn in de palliatieve zorg, maar daar wel mee te maken hebben of daarin geïnteresseerd zijn.
Het klinkt misschien vreemd, maar wij gaan graag het gesprek over leven en dood aan. Dit doen wij omdat wij ervaren dat dat zinvol kan zijn, en omdat we merken dat er soms kennis over de laatste levensfase ontbreekt. Nieuwe kennis kan leiden tot nieuwe inzichten en betere keuzes die in de laatste levensfase gemaakt kunnen worden.

In gesprek gaan over leven en dood

Bardo is steeds op zoek naar nieuwe invalshoeken om in gesprek te gaan over de laatste levensfase, het leven en de dood. Hoe kijk jij aan tegen de dood? Hoe ga jij om met de dood?
Op diverse locaties en voor diverse leeftijdsgroepen, zelfs voor de allerkleinsten, organiseren wij bijeenkomsten waar wij met jou in gesprek gaan, nieuwe inzichten geven en ervaringen uitwisselen.

Diverse invalshoeken

Deze bijeenkomsten kunnen heel open zijn en het gesprek over de dood als onderwerp hebben, ze kunnen gaan over het omgaan met verlies, het voorbereiden op de dood, rouwverwerking, de mogelijkheden in de laatste levensfase etc.
De vormen van de bijeenkomsten zijn zeer divers: theaterstukken, interactieve lezingen over persoonlijke ervaringen, boekbesprekingen etc.
Zie ook het actuele programma.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: