Stagemogelijkheden

Bardo biedt geïnteresseerde collega’s uit de regio die ook zorgen voor patiënten in de palliatieve/terminale fase de mogelijkheid om bij ons stage te lopen.
We bieden verschillende soorten stages aan.

Snuffelstage van één dag

Deze stage is vooral bedoeld om kennis te maken met het hospice en de zorg die er geboden wordt. Doelgroep: verpleegkundigen (niveau 4 & 5), verzorgers (niveau 3 VIG).

Opleidingsstage voor verpleegkundigen

Deze stage is voor een langere periode en vormt meestal onderdeel van een (vervolg)opleiding, zoals de opleiding tot verpleegkundige niveau 4 & 5 of de oncologieopleiding. Doelgroep: verpleegkundigen (niveau 4 & 5), verzorgers (niveau 3 VIG).

Opleidingsstage voor artsen

Deze stage is voor een periode van minimaal 3 maanden en kan onderdeel zijn van de opleiding tot huisarts of specialist ouderengeneeskunde. Voor deze stages heeft Bardo erkenning van de Registratiecommissie Geneeskundige Specialisten (RGS) als opleidingsinstelling. We werken samen met het opleidingsinstituut huisartsgeneeskunde van het Academisch Medisch Centrum (AMC) en met het opleidingsinstituut voor specialisten ouderengeneeskunde Gerion van het VU Medisch Centrum (VUMC).

Heeft u interesse om bij ons stage te lopen?

Als verpleegkundige kunt u het verzoek om stage te lopen samen met een korte motivatie mailen naar info@hospicebardo.nl
Bent u arts (in opleiding)? Neem dan contact op met de stage coördinator van uw opleidingsinstituut.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: