Onze artsen zijn gespecialiseerd in palliatieve geneeskunde. Ze bieden medische zorg op maat tijdens de laatste fase van het leven. Elke dag is één van onze artsen een aantal uren aanwezig.  De overige uren is er altijd een arts telefonisch bereikbaar. De avond-, nacht- en weekenddienst worden verzorgd door de huisartsenpost (HAP).
Als uw patiënt uit Hoofddorp komt, is het mogelijk om de medische zorg in handen van de eigen huisarts te laten. We stellen het in dat geval op prijs als de huisarts twee keer per week de patiënt bezoekt en het behandelplan overlegt met het verpleegkundig team en één keer per week deelneemt aan het multidisciplinaire patiëntenoverleg. Alleen dan kunnen we voor alle patiënten van Bardo hospice dezelfde kwaliteit van zorg garanderen.
Wanneer de zorg voor uw patiënt overgedragen wordt aan de artsen van Bardo, vinden we het prettig als de eigen huisarts betrokken blijft. Onze ervaring is dat patiënten dat ook bijzonder op prijs stellen. Onze artsen zijn daarom altijd bereid om u vooraf te informeren over de situatie van de patiënt waarvoor u komt.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: