Test Inner Page

Intro

Bardo is opgericht in december 2001. De grondleggers Neeltje Zoet en Toos van der Kamp hebben de naam Bardo met zorg gekozen. In het Tibetaans Boeddhisme betekent ‘bardo’ een overgangsfase in een leven. In deze traditie gaat men ervan uit dat er in een leven meerdere overgangsfases (bardo’s) zijn. De letterlijke betekenis van het woord bardo is ‘tussen twee’. 

Over Bardo

Bardo bestaat uit een high care hospice, ondersteuning thuis en een Leerhuis. Het hospice van Bardo is een woonvoorziening waar een team van artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en vrijwilligers 24 uur per dag zorg biedt. De casemanagers van ondersteuning thuis geven palliatieve zorg. De vrijwilligers geven begeleiding en ondersteuning. 

Trefpunt

Daarnaast kan iedereen in Bardo’s Trefpunt terecht voor een kop koffie, een goed gesprek, ontspanningssessies en creatieve workshops.Het Leerhuis biedt voorlichting en educatie, zowel voor het brede publiek als voor zorgverleners en vrijwilligers.Bardo werkt vanuit een algemene grondslag. Dit betekent dat iedereen welkom is; ongeacht leeftijd, levensovertuiging of culturele achtergrond.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: