Geen titel beschikbaar

Je kunt je opname zelf regelen of een naaste kan dit voor je doen. De huisarts of een medewerker van het ziekenhuis of zorginstelling kan dit ook voor je regelen. Voor de beoordeling van je aanmelding maakt het niet uit welke leeftijd, levensovertuiging en culturele achtergrond je hebt.

Het hospice: kennismaking en opname

Het hospice biedt zorg aan mensen met een levensverwachting van drie maanden of korter. Deze inschatting wordt gemaakt door de behandelend arts.

In onderling gesprek stemmen we af welke behoefte je hebt en hoe we daarin vanuit Bardo kunnen ondersteunen. Dit gesprek kan plaatsvinden in Bardo,  op de plek waar je op dat moment verblijft of telefonisch/digitaal. Op het moment dat besloten is, dat opname gewenst is, plannen we de opname.