Werken bij Bardo

Als werken in de palliatieve zorg jouw passie is, dan zoekt Bardo jou!

Bardo biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende baan in een professionele zorgomgeving. Werken bij Bardo betekent werken in een klein, enthousiast en betrokken team. Voor ons staan patiënten en hun naasten elke dag centraal. De zorg in Bardo wordt 24/7 geleverd. Dit betekent dat we in wisseldiensten werken. Bardo biedt je een uitdagende werkomgeving en de mogelijkheid om intern verder te ontwikkelen of een opleiding te volgen.

Het salaris is conform CAO VVT, een moderne basis CAO voor mensen in de zorg. Daarnaast ontvang je onder meer een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling en diverse personeelskortingen. Bardo heeft een samenwerking met Amstelring, de medewerkers van Bardo zijn in dienst van Amstelring.

Vacatures Bardo

Kom jij ons team versterken?

Huidige vacature(s)

Vrijwilligerscoördinator

Zonder vrijwilligers kunnen wij niet de hoogstaande en complete zorg bieden aan onze patiënten en naasten. Onze twee coördinatoren staan voor een goede begeleiding en organisatie van de vrijwilligersinzet. Ben je nieuwsgierig naar wat zij doen. Lees dan snel verder via onderstaande link en laat van je horen.

https://www.werkenbijamstelring.nl/vacatures/vrijwilligerscoordinator-hospice-hoofddorp-1150

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: