Werken bij Bardo

Als werken in de palliatieve zorg jouw passie is, dan zoekt Bardo jou!

Bardo biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende baan in een professionele zorgomgeving. Werken bij Bardo betekent werken in een klein, enthousiast en betrokken team. Voor ons staan patiënten en hun naasten elke dag centraal. De zorg in Bardo wordt 24/7 geleverd. Dit betekent dat we in wisseldiensten werken. Bardo biedt je een uitdagende werkomgeving en de mogelijkheid om intern verder te ontwikkelen of een opleiding te volgen.

Het salaris is conform CAO VVT, een moderne basis CAO voor mensen in de zorg. Daarnaast ontvang je onder meer een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling en diverse personeelskortingen. Bardo heeft een samenwerking met Amstelring, de medewerkers van Bardo zijn in dienst van Amstelring.

Vacatures Bardo- Verpleegkundige en verzorgende hospice

De best mogelijke palliatieve zorg bieden, met een waardig levenseinde: dat is waar hospice Bardo voor staat. De wensen en zorgbehoefte van de patiënt (en naasten) staan hierbij centraal. Ben jij die verpleegkundige die graag de eigenheid van mensen en kwaliteit van leven voorop zet? Dan zoeken we jou! Lees verder en solliciteer! Samen met je collega’s en de vrijwilligers zorg je voor een warm woon-leef- en werkklimaat.

https://www.werkenbijamstelring.nl/vacatures/verpleegkundige-hospice-hoofddorp-1333

https://www.werkenbijamstelring.nl/vacatures/verzorgende-ig-hospice-hoofddorp-1366

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: