‘t Trefpunt: zodat u er niet alleen voor staat

Activiteiten voor ontmoeting, ondersteuning en ontspanning​

In Bardo’s Trefpunt ontmoeten wij u graag persoonlijk. U kunt er terecht voor een kop koffie en een goed gesprek. Wij vinden het belangrijk om samen het gesprek aan te gaan over vragen rond leven en dood. Dat kan op verschillende manieren: een één op één gesprek of juist door niet te praten maar samen te zijn en te doen. Het uitwisselen van ervaringen en adviezen leidt tot (h)erkenning en kan steun bieden. Daarom bieden wij graag tal van activiteiten aan in ‘t Trefpunt waaraan u vrijblijvend kunt deelnemen:

Elke donderdag van de week van 10.00 – 11.00 uur gratis

Wekelijks inloopspreekuur

Wekelijks kunt u terecht tijdens de inloopochtenden in Bardo’s Trefpunt (inloopspreekuur).Hier ontvangen onze vrijwilligers u met een kop koffie of thee, een praatje en/of een ontspannende voet- en handmassage. De casemanager ondersteuning thuis is beschikbaar voor allerlei vragen.     

Wekelijkse inloopochtend Trefpunt.

Ontmoetingen met mantelzorgers

Als mantelzorger bent u vaak, naast de verzorging van je naaste, druk met zaken uitzoeken zoals financiën en verlof.

Een mantelzorgmakelaar kan u hierbij ondersteunen. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten voor mantelzorgers. 

Ontmoetingen met mantelzorgers.

Maak een afspraak via tel. 020 – 3334700 of mail naar casemanager@bardothuis.nl

Elke 3e donderdag van de maand van 19.30 – 21.30 uur gratis

Ontmoetingen met nabestaanden: Samen lichter

Heeft u onlangs een dierbare verloren en behoefte aan samenzijn met gelijkgestemden?
Bezoek dan een avond waarin alles besproken, beluisterd en/of ervaren kan worden.

Ontmoetingen met nabestaanden.

Rond de tafel bijeenkomsten

Tijdens deze bijeenkomsten gaan we in kleine groepjes dieper in op bepaalde onderwerpen die kunnen spelen (zoals afscheid nemen, hoop, verlies en rouw.)

Rond de tafel bijeenkomsten.

 Wordt op aanvraag gepland                                               gratis

Elke woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur gratis

Creatieve sessie

Tijdens deze bijeenkomsten worden gedachten en ideeën vertaald in waardevolle creaties zoals schilderijen, herinneringsdoosjes of een album waarin u uw levensverhaal vastlegt (album amicorum).
Ook heeft u de mogelijkheid om in stilte samen met een kunstenaar en andere deelnemers  bloemen te schilderen. Er ontstaat ruimte om gedachten en gevoelens te laten gaan.

Creatieve sessie.

Muziek in Bardo

Elke maandagochtend luisteren we naar muziek. Zowel klassiek als populair. Muziek verbindt en nodigt uit tot genieten. Elke muzieksessie is anders, “Het is toch bijzonder wat muziek met je doet. Als je het hoort, en wat het dan voor moois teweeg kan brengen.

Elke maandag 10.00 – 12.00 uur gratis

 Elke donderdag van 10.00 – 11.00 uur gratis

Ontspanningssessie

We bieden ontspanningssessies aan met wekelijks professionele massages. Daarnaast bieden we u verwendagen, mindfulness oefeningen en klankbeleving die we op verzoek plannen.    

Programma

Ook voor de patiënten en naasten in de ondersteuning thuis biedt Bardo een continu programma aan met een mix aan activiteiten en dienstverlening. Deze poster kunt u uitprinten voor een overzicht in één oogopslag.

Geef uw mening over de zorg van casemanagers

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Bardo. Daarom stellen wij uw mening over de zorgkwaliteit van onze casemanagers en vrijwilligers bij u thuis zeer op prijs. U kunt uw waardering anoniem uitspreken op: zorgkaartnederland.nl

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: