Zorg voor nabestaanden

Op het moment dat uw overleden dierbare Bardo verlaat, neemt het team van Bardo ook afscheid. Dat doen we tijdens ‘de uitgeleide’; een moment waarop we samen stilstaan bij wie de overledene was en een gedicht voorlezen. Aansluitend kunnen we wat napraten en een kopje koffie met elkaar drinken. 

Nazorg voor de nabestaanden

Pallliatieve zorg omhelst ook de zorg na het overlijden van uw dierbare. Daarom nodigen we nabestaanden uit voor een gesprek. Hierin blikken we samen terug op de tijd in Bardo. Een moment van troost in een periode van verlies en verdriet. 

Herdenkingsbijeenkomsten

Ieder kwartaal organiseert Bardo een herdenkingsbijeenkomst voor familieleden en vrienden van de overledenen. Ook teamleden van Bardo worden hiervoor uitgenodigd. Deze bijeenkomsten worden (be)geleid door de geestelijk verzorger en teamleden.

Cirkel van licht

Elk jaar organiseert Bardo voor nabestaanden en belangstellenden de Cirkel van Licht. Op een van de donkerste dagen van het jaar steken we op deze avond symbolisch een ‘cirkel van licht’ aan. Om het gemis van dierbaren te verlichten en om het leven te vieren. De cirkel staat voor verbinding tussen het verleden, heden en de toekomst. Deze avond is er voor mensen die in Bardo verblijven, voor de gemeenschap om hen heen, en voor de nabestaanden van onze patiënten.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: