Sfeerbeeld van het hospice

Naast dat we u goede en liefdevolle zorg bieden, vinden we het ook belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in ons hospice. Hieronder vindt u een impressie van ons huis en de kamers.

Kamers en voorzieningen

Ons huis beschikt over tien gastenkamers die zijn voorzien van een ruime badkamer met douche, een toilet en een keuken. Vijf van deze kamers bevinden zich op de begane grond. De andere vijf kamers bevinden zich op de eerste etage en zijn bereikbaar met de lift. Alle kamers hebben een tuintje of balkon. Persoonlijke eigendommen of spullen van thuis mogen meegenomen worden naar Bardo. In het hele huis is er gratis wifi.

Dakterras, luxe badkamer, huisdieren

Op de eerste etage kunt u gebruik maken van een groot dakterras met uitzicht op de Geniedijk. Het dakterras is toegankelijk voor bed en rolstoel.

Er is ook een luxe badkamer met comfortabel ligbad. Hier kunt u met aroma- en lichttherapie even helemaal ontspannen.

Een klein huisdier (vogel, vis) is welkom, mits het geen overlast veroorzaakt voor andere patiënten of medewerkers. Overleg even vooraf als u een huisdier mee wilt nemen. Honden en katten mogen op visite komen.

De huiskamer

Beneden bevindt zich een ruime huiskamer waar u met uw bezoek kunt praten, eten, tv kijken of een spelletje kunt spelen.

Verse maaltijden

In de huiskamer bevindt zich een keuken waar dagelijks zoveel mogelijk verse maaltijden worden bereid; u mag altijd verzoeken indienen voor het menu. Eventuele allergieën kunt u aan ons doorgeven. Ook aan speciale verzoeken, bijvoorbeeld een harinkje van de markt, zullen wij waar mogelijk gehoor geven.

Voor naasten is mee-eten met het dagelijks menu mogelijk als u dit bijtijds (liefst 1 dag van tevoren) aan ons doorgeeft. We brengen hier een kleine vergoeding voor in rekening (ontbijt €5,-, lunch € 5,- p.p. en diner € 10,- p.p).

't Trefpunt

Het Trefpunt is een ontmoetingsruimte waar we tal van activiteiten organiseren zoals samen luisteren naar muziek, schildersessies en wekelijkse inloop.

Filmpje

Bardo door de ogen van mevrouw de Jong:

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: