Vrienden, donateurs en sponsoren

Achter het team van Bardo staat een grote groep vrienden van Bardo. Particulieren en ondernemers die van alles mogelijk maken dat zonder hun steun niet zou plaatsvinden. Palliatieve zorg in hospices is in Nederland geen vanzelfsprekendheid. De medische zorg wordt betaald door de overheid. Dankzij giften, donaties en sponsoring of andere initiatieven kunnen we via de Stichting Vrienden van Hospice Bardo alle andere noodzakelijke voorzieningen realiseren zoals huisvesting, inrichting en onderhoud. Zaken waarmee we het comfort voor onze patiënten en hun naasten kunnen vergroten.

Bardo prijst zich gelukkig met een grote schare vrienden en ondersteunende ondernemers achter zich, die onvermoeibaar hun steentje bijdragen. Dat kan via een financiële ondersteuning maar ook in natura. Door onze activiteiten te sponsoren of eraan deel te nemen. Door aan te sluiten als leesgenoot bij de leesclub. Door te kiezen voor een vrijwilligersrol. Of door onze berichten op onze social media te delen en onder de aandacht te brengen. Bardo is een maatschappelijke organisatie ingebed in Haarlemmermeer. Al meer dan 20 jaar lang. Iedereen die op zijn manier bijdraagt of deelneemt danken wij hartelijk. Het illustreert onze verbinding met mensen uit de samenleving.

 

Meerlanden reserveert jaarlijks een bedrag om organisaties en goede doelen te ondersteunen. Zo ook voor Bardo, dat inmiddels al 16 jaar een donatie mag ontvangen. Meerwinkel draagt daarmee bij aan een comfortabele omgeving voor patiënten, naasten, bezoekers en teamleden. Eén van de donaties werd besteed aan het realiseren van een fijne zitplek in de binnentuin.

Of neem de opbrengst van de statiegeld donatieknop van Jumbo Skagerrak waar het winkelend publiek een geweldig bedrag bij elkaar spaarde voor Bardo. Dat konden we besteden aan de aanschaf van relaxfauteuils, lampen en handige krukjes op de patiëntenkamers.

Ondernemersvereniging Haarlemmermeer Zuid (VHZ) ondersteunde Bardo als goed doel. Hun bijdrage van € 1.500,- is besteed aan het opknappen en verduurzamen van de borderranden in de tuin en de verlichting daarvan.

Maar ook: al 10 jaar lang moorkoppen van Multi Supplies en Banketbakkerij Tearoom Chocolaterie Muller voor Bardo en andere zorginstellingen in de regio.

Wilt u ook bijdragen of aansluiten als vriend? Dat kan op verschillende manieren. U kunt vriend of donateur worden en met een structureel bedrag per jaar bijdragen via een machtiging, of eenmalig via acceptgiro of donatie aan de Stichting Vrienden van Hospice Bardo. Wilt u deelnemen aan onze activiteiten of helpen initiatieven te verwezenlijken? Laat het ons weten via info@hospicebardo.nl.

Lees meer over hoe u vriend van Bardo kunt worden.

Of doneer direct op  http://www.bardostaatalseenhuis.nl

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: