Leerhuis

iconen2

Een mens raakt nooit uitgeleerd. Elke dag leren we weer van onze patiënten en naasten. Wij zien onze patiënten als onze grootste leermeesters, die ons inspireren. Ervaringen die we doorgeven in het Bardo Leerhuis aan zorgverleners, vrijwilligers en andere geïnteresseerden.  Bardo Leerhuis is een ontmoetingsplek waar we voorlichting en educatie mogelijk maken. Zie daarvoor onze agenda.

Het begrip ‘Leerhuis’ is afkomstig uit de Joodse traditie. ‘Leerhuis’ is van oudsher een plek waar mensen samenkomen om met elkaar geschriften te bestuderen en te bediscussiëren. In het Bardo Leerhuis zetten we die traditie graag voort en organiseren we naar ontmoetingen waarin we het gesprek over leven en dood aan gaan.

Bardo beschikt over een schat aan kennis, kunde en ervaring van de palliatieve zorg. Bardo Leerhuis ontwikkelt en deelt dit intern en extern via tal van initiatieven en activiteiten. Door samen te leren, te delen en te ontmoeten vergroot Bardo de kwaliteit en toegankelijkheid van palliatieve zorg. Lokaal, regionaal en landelijk. Voor professionals én het brede publiek. We maken onze expertise zichtbaar en tastbaar. Zo dragen we bij aan betere palliatieve zorg. U leest er alles over op deze pagina.

Ook kunt u zich daar aanmelden voor ons scholingsaanbod.

Het Leerhuis huren

Op zoek naar een passende ruimte voor een training, scholing of bijeenkomst? Het Leerhuis is ook te huur. Stuur ons een mail en we stemmen de mogelijkheden graag onderling af: leerhuis@hospicebardo.nl

Lees meer over de mogelijkheden en kosten voor huur in deze leaflet.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: