Bardo schenkt rollators aan Stichting Corantijn

 

Twee maatschappelijke organisaties sterven de handen in een slaan. Dat doen Stichting Corantijn en Bardo met het aanbod van hulpmiddelen aan mensen die nodig hebben. Donderdag 8 oktober nam de heer Piet Kruk van Corantijn 5 rollators in ontvangst die overtollig zijn voor Bardo maar nog goed te gebruiken zijn.

Rollators zijn voor minder mobiele mensen onmisbaar om zo gezond mogelijk te blijven functioneren, maar ze zijn ook prijzig en niet altijd beschikbaar voor. Reden temeer om te kijken hoe ongebruikte, intacte rollators een nieuwe duurzame bestemming kunnen krijgen. Alle overtollige maar nog in goede staat verkerende rollators bij Bardo gaan naar Stichting Corantijn. zij verzamelen oa medische hulpmiddelen voor Suriname.

“Op deze manier krijgen mensen die een rollator nodig hebben, maar dat zich niet kunnen hebben het hulpmiddel dat zij nodig hebben’, volgens Jackie van den B-Zitter, verpleegkundige in Bardo. Zij ondernam het initiatief om de rollators die in Bardo niet meer nodig hebben zijn aan te bieden aan Corantijn.

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: