Bardo schenkt rollators aan Stichting Corantijn

 

Twee maatschappelijke organisaties sterven de handen in een slaan. Dat doen Stichting Corantijn en Bardo met het aanbod van hulpmiddelen aan mensen die nodig hebben. Donderdag 8 oktober nam de heer Piet Kruk van Corantijn 5 rollators in ontvangst die overtollig zijn voor Bardo maar nog goed te gebruiken zijn.

Rollators zijn voor minder mobiele mensen onmisbaar om zo gezond mogelijk te blijven functioneren, maar ze zijn ook prijzig en niet altijd beschikbaar voor. Reden temeer om te kijken hoe ongebruikte, intacte rollators een nieuwe duurzame bestemming kunnen krijgen. Alle overtollige maar nog in goede staat verkerende rollators bij Bardo gaan naar Stichting Corantijn. zij verzamelen oa medische hulpmiddelen voor Suriname.

“Op deze manier krijgen mensen die een rollator nodig hebben, maar dat zich niet kunnen hebben het hulpmiddel dat zij nodig hebben’, volgens Jackie van den B-Zitter, verpleegkundige in Bardo. Zij ondernam het initiatief om de rollators die in Bardo niet meer nodig hebben zijn aan te bieden aan Corantijn.

Laatste nieuws

Nieuwe website Bardo is live

Bardo heeft een nieuwe website. Met een nieuwe vormgeving en een verbeterde indeling. De site is ontworpen, gebouwd en ingericht door de Brightness – Group BV. Met

Nieuwsbrief zomer 2022 is uit!

  Benieuwd naar wat er gebeurt bij Bardo? De nieuwsbrief zomer 2022 is uit. In deze editie aandacht voor waarom patiënten nooit uitbehandeld zijn, bijzondere

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: