Cirkel van Licht in Bardo op 18 december

 

Na twee coronajaren mogen we weer bij elkaar komen in Bardo om met elkaar de Cirkel van Licht te ontsteken. Op zondag 18 december ontvangen we persoonlijk de naasten die afgelopen jaar een dierbare zijn verloren.

De samenkomst heeft als thema “We brengen licht”, waarmee we met muziek van het Bardokoor en de Bardo Bedside Singers, een verhaal en gedichten stilstaan bij het gemis van de dierbaren. Muziek verbindt. Tijdens een workshop van het Popup Choir studeren we daarom het lied Love Shine a Light in. We zingen dat met elkaar bij het ontsteken van de cirkel.

Aansluitend bieden we alle aanwezigen een hapje en drankje aan, traditiegetrouw ook dit jaar weer gesponsord door De Rustende Jager uit Nieuw-Vennep inclusief de op- en afbouw.

Simone Koops-Ouwerkerk: ‘Dit samenzijn organiseert Bardo elk jaar voor nabestaanden; een bijeenkomst van bezinning die als troostend en verzachtend wordt ervaren.” 

Laatste nieuws

Bestuurlijke fusie Amstelring en Bardo 

Hoofddorp, 5 februari 2024   Vandaag ondertekenden Jeroen Lambriks, bestuurder van Amstelring, en Simone Koops-Ouwerkerk, bestuurder van Bardo, de overeenkomst waarin zij de bestuurlijke fusie

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: