Een boombankje voor Bardo van De Meerwinkel

 

Een prachtig bankje dat werd gedoneerd door De Meerwinkel staat te pronken rond de boom in de binnentuin van Bardo. Olivier Bongers, zaakvoerder van het kringloopbedrijf Meerwinkel bij Meerlanden BV en Felix Buijs, vrijwilliger bij Meerwinkel openden op ludieke wijze het bankje voor gebruik. Voor patiënten, naasten en medewerkers een mooie plek om te genieten van de tuin en tot rust te komen.

Meerlanden reserveert jaarlijks een bedrag om organisaties en goede doelen te ondersteunen. Zo ook Bardo, die al 16 jaar een donatie mag ontvangen van Meerwinkel, verbonden aan een comfortabele omgeving voor patiënten, naasten, bezoekers en leden. De donatie van 2020 werd besteed aan het realiseren van een fijne zitplek in de binnentuin. Het gemaakt door GewoonDoen, het werk- en leercentrum van Ons Tweede Thuis, daar werden hun hart en ziel in gelegden.

De Meerwinkel ziet Bardo als een maatschappelijk ingebedde organisatie die een begrip is in de Haarlemmermeer. Zij geeft Bardo graag een steun in de rug vanwege de belangrijke zorgfunctie die zij vervult in de regio. ‘We komen allemaal voor de situatie te staan, waarin je zorg nodig hebt in de laatste levensfase’, zo licht Felix toe. Simone Koops-Ouwerkerk, directeur-bestuurder van Bardo beaamt hoe belangrijk de donatie is. ‘We zijn heel blij met de ondersteuning van onder anderen Meerwinkel, met wij een mooie omgeving kunnen bieden.

De heren van Meerwinkel namen het bankje in gebruik door het lint door te knippen en een afzender plaatje te bevestigen boven de spreuk van Vera Limpens op het bankje:

Stille delen

Kom maar naast me zitten

Er is plaats genoeg

Om te rusten op dit bankje

Wie weet tot morgenvroeg…..

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: