#GIGatHome gaat door! Kijkt u mee?

#GIGatHome gaat door!

 

Ondanks de lockdown komt Stichting GIG Haarlemmer aanstaande zondag met de dertiende editie van haar jaarlijkse benefietshow: GIG 2020. GIG 2020 wordt een livestream, #GIGatHome, die aan alle regels en voorschriften van het RIVM voldoet. #GIGatHome wordt uitgezonden op YouTube en www.GIGhaarlemmermeer.nl . Net als toekomstige jaren krijgt lokaal, jong Haarlemmermeers talent een podium en wordt geld ingezameld voor Hospice Bardo en het Adamas Inloophuis.

 

Vanaf 20.00 uur presenteert de stichting een show met online acts, waarvan onder andere bijdragen van verschillende kinderkoren. Basisscholen De Optimist, Klavertje Vier en Vesterhavet hebben zich samen met PierK en ZangExpress ingezet voor een paar fantastische optredens. Verder wordt geld opgehaald via donaties, een online veiling en een online singer-songwriter challenge. 

 

De organisatie van GIG, uit jongeren die zich belangeloos bestaat bestaat. Samen met sponsoren zoals de gemeente Haarlemmermeer, zoals de gemeente Haarlemmermeer, zoals de Rabobank, de Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp (KSH), en tientallen lokale ondernemers, zorgt ervoor dat jong lokaal talent wordt ontplooid en dat vooraf al meer dan €50.000,- wordt besteed voor de twee lokale ondernemers goede doelen.

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: