Wees welkom op onze inloopochtenden

De inloopochtenden in Bardo gaan weer van start……

Vanaf 7 juli aanstaande ben je weer van harte welkom op de inloopochtenden in ‘t Trefpunt van Bardo.

Een ontmoetingsplek waar mensen die ongeneeslijk ziek zijn en naasten in een huiselijke sfeer terecht kunnen voor een gesprek, steun, warmte rust en ontspanning. Elke donderdag van 10.00-11.00 uur ben je welkom om binnen te lopen in Hospice Bardo. Je wordt ontvangen door onze casemanagers met een kop koffie. Zij hebben alle ruimte en tijd voor een goed gesprek met elkaar: omdat je er niet alleen voor staat. Aanmelding vooraf is niet nodig.

iets voor jou?

Voel je vrij om binnen te lopen, We zien je graag in ‘t Trefpunt.

Adres: Bardo hospice, Burgemeester Jansoniushof 11, 2131 BM Hoofddorp.