Parkeren bij Bardo

Voor bezoekers en gasten

Er is op het terrein van Bardo maar een beperkt aantal eigen parkeerplaatsen, waaronder één bestemd voor invaliden. Omdat Bardo midden in een woonwijk ligt, zijn parkeerplaatsen schaars en is de parkeerdruk vaak hoog. Om die reden verzoeken wij u om zoveel mogelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar Bardo te komen. Dichtstbijzijnde bushaltes (Marktplein of Hoofddorp Centrum) liggen op slechts vijf minuten loopafstand. Bovendien is er bij Bardo een overdekte fietsenstalling.
Indien u toch met de auto komt, kunt u in parkeergarage ‘De vier meren’ parkeren. Vanuit hier is het vier minuten lopen naar Bardo. Klik op het kaartje voor een vergroting.

De directe omgeving van Bardo is een blauwe zone gebied. Om hier te kunnen parkeren is een vergunning, ontheffing of parkeerschijf (ontheffing voor 2 uur) nodig. Hieronder ziet u op welke tijden het blauwe zone beleid van kracht is:

Ma t/m Za: 09.00 – 18.00 uur
Vr: 09.00 – 21.00 uur
Zo: 12.00 – 17.00 uur

Ook is het mogelijk om in de omliggende wijken die buiten de blauwe zone vallen te parkeren.

Voor leveranciers

Voor laden en lossen kunnen leveranciers voor korte duur links van de hoofdentree van Bardo parkeren. Wanneer u langer blijft kunt u gebruik maken van de parkeerplaatsen van Bardo of van de parkeerplaatsen in de blauwe zone.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: