Routebeschrijving

Met de auto

Komende vanuit de richting Amsterdam / Den Haag (A4)
Neem de afslag Hoofddorp en ga richting Hoofddorp (N201). Neem op deze weg de afslag industrieterrein Noord.
Bij de stoplichten linksaf, weg vervolgen tot rotonde, rotonde tweede afslag, daarna eerste mogelijkheid rechts. Na de brug direct links en dan na 150 meter weer rechts, de eerste weg links rijdt u het terrein van Bardo op.

Komende vanuit de richting Heemstede (N201)
Neem de afslag Hoofddorp centrum, vervolgens bij de eerste stoplichten links en deze weg vervolgen tot aan de rotonde, rotonde eerste afslag, daarna eerste mogelijkheid rechts. Na de brug direct links en dan na 150 meter weer rechts, de eerste weg links rijdt u het terrein van Bardo op.

Komende vanuit de richting Nieuw-Vennep (Hoofdweg)
Volg de Hoofdweg tot aan het kruispunt Paxlaan / Graan Voor Visch en ga rechts de wijk Graan Voor Visch in, neem de derde afslag op de rotonde, neem op de volgende rotonde weer de derde afslag, ga bij de stoplichten rechtsaf, eerste afslag links. Na de brug direct links en dan na 150 meter weer rechts, de eerste weg links rijdt u het terrein van Bardo op.

Als u een navigatiesysteem gebruikt, voert u dan ter referentie Hoofdweg 719 in.

Openbaar vervoer

Kijk voor uw reisadvies op de Openbaar Vervoer Reisplanner. Veel bussen stoppen in het centrum bij de halte Burgemeester van Stamplein. Vanaf hier is het 3 minuten lopen naar het hospice.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: