Meest gelezen Nieuws

Meer Nieuws

Kom jij ons verpleegkundig team versterken?

 Bardo, een prachtige plek om in een passievol team te zorgen voor mensen in hun laatste levensfase. Kom jij als verpleegkundige ons team versterken? Bekijk de  vacature  voor alle informatie. Meer weten over Bardo? Bekijk dan ons filmpje.

Zanggroepen Bardo zingen op MH17-monument

  Twee zanggroepen van Hospice Bardo vrijdag 6 mei van 10.00 tot 12.00 uur op het MH17-monument. Het is geen voorstelling, maar bedachtzaam zingen in deze dagen van herdenken op een memorabele plek met een prachtige akoestiek. HCnieuws 5 mei  

Luisteren, adviseren en regelen

  Voor de nieuwsbrief van het netwerk Palliatieve zorg Midden- & Zuidkennemerland en Amstelland & Meerlanden gaven Bea Zijlmans en Judith Sieval een interview. Hierin vertellen zij hoe zij bijdragen om thuis zorg en ondersteuning te bieden. Ze richten zich op het verzachten van klachten en het leven zo comfortabel mogelijk te maken. Interviews gespecialiseerde-wijkverpleegkundigen-en-casemanagement.

voorjaarsnieuwsbrief

Voorjaarsnieuwsbrief Bardo is uit!

  In de voorjaarseditie 2022 is het centrale thema dat leven en dood onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Er is geen lente zonder winter Geen leven zonder dood. Beide omarmen we in deze nieuwsbrief. We wensen je veel leesplezier.   

You have made it till the end!

No post here!

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: