Meest gelezen Nieuws

Meer Nieuws

Bardo, leven in de laatste fase

  Lees wat Bardo aan zorg biedt in de laatste levensfase aan iedereen  die dat nodig heeft. Interview met directeur-bestuurder Simone Koops-Ouwerkerk door Ondernemersvereniging Haarlemmermeer Zuid.

Omdat we leven, met zicht op het einde

  Beschouwing over de uitgave van Bardo ‘Omdat we leven. Met zicht op het einde ter ere van het 20 jarig jubileum in Palliaweb, Netwerk Noordholland Zuid https://palliaweb.nl/netwerk-noordhollandzuid/nieuws/omdat-we-leven,-met-zicht-op-het-einde

Vennepse ondernemers helpen Bardo

  Elk jaar rond kerst helpt OVHZ een organisatie met financiële ondersteuning. OVHZ is de ondernemersvereniging Haarlemmermeer Zuid. Dit jaar (2021) is besloten dat Hospice Bardo wordt geholpen. De OVHZ heeft dit jaar voor Hospice Bardo gekozen, omdat het twintig jaar lang een mooi en belangrijk deel is van Haarlemmermeer. OVHZ heeft een bijdrage geleverd voor al hun hard werk.

Laatste levensfase is soms de mooiste

  Een verslag van het gesprek tussen Christiaan Rhodius en Jacco van Oostveen van het Haarlems dagblad over de uitgave Omdat we leven. Met zicht op het einde. Lees het artikel .  

Nieuwsbrief winter 2021 is uit!

  In ons jubileumjaar vertellen we graag ons verhaal over 20 jaar palliatieve zorg. En hebben we aandacht voor de speciale uitgave ‘Omdat we leven. Met zicht op het einde’ van Christiaan Rhodius. Veel leesplezier

Laat je inspireren

    Artikel in de Nieuwsbrief Consortium Palliatieve zorg Noord-Holland en Flevoland. “Dit boek toont de veelkleurigheid van zorg in de laatste levensfase vanuit tal van perpectieven.”  

You have made it till the end!

No post here!

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

* Vereist
Welke nieuwsbrieven wilt u van ons ontvangen: